jubileumlogoVolleybalclub Castellum bestaat 20 jaar! Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Tijdens seizoen 2019-2020 staan we een aantal keer feestelijk stil bij ons jubileum. Niet alleen voor leden, maar ook voor oud-leden!

In 1999 fuseerden de twee Alphense volleybalverenigingen DAC en Ridderveld. Onder het mom ‘Samen sta je sterker’ werd VC-Castellum geboren. Sindsdien is er veel gebeurd. Bijzondere momenten, met bijzondere leden. Onze club kende pieken en dalen. En we zijn er nog steeds! Dus dat mag gevierd worden.

30 november Pubquiz!
Op zaterdagavond 30 november staan we voor het eerst feestelijk stil bij ons 20-jarig bestaan. VC-Castellum nodigt leden en oud-leden van harte uit om die avond mee te doen aan een bere-gezellige en spannende.... Pubquiz!

Schrijf je vóór 16 november in!
De pubquiz vindt plaats in sporthal de Arena (inloop vanaf 19:30 uur). De quiz start om 20:00 uur. Er is ook een speciale Castellum ronde, waarin jij en je team worden getest op jullie kennis over onze club! We denken tussen 22:30 en 23:00 uur de winnaar te huldigen. Ben jij 16 jaar of ouder? Dan kun je inschrijven met een team van 4 personen. Alle teamleden krijgen tijdens de quiz een drankje en een snack, in ruil voor 10 euro inschrijfgeld. En je maakt kans op leuke prijzen. Koop hier jullie ticket. Doe dit vóór 16 november. Ook introducés zijn welkom. Leuk als je erbij bent!

Andere jubileum acties
Verderop in het seizoen organiseren we nog een aantal leuke activiteiten:

  • Speciaal voor jeugdleden (details volgen nog)
  • Oliebollentoernooi (27 december 2019)
  • 20-jaar slotfeest (voor leden en oud-leden, waarschijnlijk mei 2020)

Vragen?
Lijkt het je leuk om te helpen in de organisatie van één van onze evenementen?
Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We kunnen je hulp goed gebruiken. Voor vragen of ideeën over het jubileumjaar kun je ook op dit mailadres terecht.

Tot ziens!
Namens het Bestuur 

 

 Jubileumkalender

pubquiz oliebollentoernooi