Zin om de basis van (beach)volleybal te leren? Doe dan mee aan Start To Volley 2022 bij volleybalclub Castellum! Een super leuke beginnerstraining volleybal voor mannen en vrouwen.

Vanaf 1 augustus 2022 starten we met een korte trainingscyclus van 3 trainingen voor volwassenen die het volleybal eens willen proberen.

De trainingen zijn van 19:30 tot 21:00 op ons beachcomplex, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo). Maandagavonden 1 aug, 8 aug en 15 aug Woensdagavonden 3 aug, 10 aug en 17 aug

De cursus is geschikt voor iedereen! Bij twijfel: gewoon doen!! Je zult merken hoe leuk het is om met een groep beginners deze uitdaging aan te gaan. Geef het snel door als je interesse hebt! Kijk hieronder voor meer informatie!

Start to Volley! 2022
Beginnerstraining voor volwassenen

Zomervakantie Sportief eindigen? Doe mee aan deze korte, leuke training!! Leuk, gezellig en gezond.

Wat gaan we doen In 3 trainingen gaan we aan de slag met vooral basistechniek, balgevoel en uitleg van het spel, zodat iedereen de basis van het beachvolleybal kent en kan! Volleybal is een technisch moeilijke sport, dus zullen we de basis uitleggen en oefenen. We doen een rustige opbouw zodat iedereen kan aanhaken! Maar het wordt vooral leuk, gezellig en genieten van het (beach)volleybalspelletje.

De groep Het is een training voor mannen en vrouwen zonder echte volleybalervaring. Sportief of a-sportief, fysiek fit of conditioneel zwak, jong (vanaf 18 jaar) of ouder, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom en we maken er samen een leuke training van! Iedereen kan meedoen.

Wanneer en waar De trainingen zijn van 19:30 tot 21:00 op ons beachcomplex, Olympiaweg in Alphen aan den Rijn (op het terrein van Tempo). Maandagavonden 1 aug, 8 aug en 15 aug Woensdagavonden 3 aug, 10 aug en 17 aug Kies een avond die jou het beste past en kom 3 avonden kennismaken met volleybal! Ben je enthousiast over volleybal?! Dan kun je vervolgens aansluiten bij een volleybaltraining in Sporthal de Arena, Diamantstraat in Alphen aan den Rijn.

Trainer De trainingen worden gegeven door René van Essen, een ervaren en enthousiaste beach- en zaaltrainer. Iedereen krijgt voldoende aandacht en individuele aanwijzingen.

Kosten De kosten voor deelname – dus 3 trainingen van 1,5 uur – zijn 24 euro.

Werving en inschrijving Mocht je interesse hebben of geïnteresseerde mensen kennen, geef dat dan snel door via info@beachsportalphen.nl. Iedereen die zich meldt, krijgt meer informatie, een inschrijfformulier met enkele vragen die helpen om de training aan te passen aan jullie wensen.

Clinic Avital Selinger

Clinic Avital Selinger

Op maandag 1 mei 2023 geeft Avital Selinger een clinic voor trainers en jeugdspelers in sporthal de Arena in Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren