beachvolleybal

Vanaf zaterdag 27 maart 2021 gaan we weer volleyballen! Nog niet in de zaal, maar de lente biedt mogelijkheden om vervroegd te gaan beachen. Het kan soms nog wat fris zijn op het zand. Zorg daarom dat je je kleding aanpast (laagjes, een lange trainingsbroek en een shirt met lange mouwen). Draag een paar sokken in het zand of speciale zandsokken. Neem ook zelf een bidon mee, want je kunt geen drankjes krijgen en de kleedkamers (inclusief toiletten en waterpunten) blijven dicht.

Bekijk de maatregelen voor je komt trainen.

 

Waar?

Olympiaweg 2B, 2406 LG Alphen aan Den Rijn.

De ingang delen wel met korfbalvereniging Tempo (tegeoven de hockeyvelden).

Wanneer mag je niet komen trainen?

Heb je klachten (hoesten, verkoudheid, loopneus, keelpijn, niezen, verhoging/koorts, benauwdheid, raak- en/of smaakverlies), kom dan niet naar de training en laat je testen. Ook verwachten we van je dat je niet komt trainen als je in isolatie zit (omdat je zelf positief bent getest op corona), je in quarantaine zit (omdat je huisgenoot / nauw contact bent van iemand die positief is getest of omdat je in het buitenland bet geweest). Twijfel je, overleg dan altijd met je trainer voor je naar de training komt.

 

Waar moet ik rekening mee houden?

Tot 27 jaar mag je binnen het veld volleyballen zonder afstand te houden. Het is daarom extra belangrijk om de richtlijnen van de overheid aan te houden.

Senioren vanaf 27 jaar en ouder mogen vanaf 16 maart met maximaal 4 personen op één veld spelen, maar moeten wel een afstand van 1,5 meter aanhouden. We kunnen nog geen trainingen aanbieden, maar je kunt zelf voor maximaal 4 personen één veld reserveren. Reserveren doe je minimaal 1 dag voor de reserveringsdatum. Alle combinaties (dames/heren/jeugd) is mogelijk, maar alle spelers moeten lid zijn van VC-Castellum. Reserveren vóór niet-leden is helaas nog niet mogelijk

 

Trainingsschema <27 jaar

Maandag
18:30 – 20:00
TeamTrainer
Veld 1MA1Sebastiaan / Sergiu
Veld 2JA1Arjan / H1
Veld 3MA2Evert
Veld 4JC1Benno
 
Dinsdag
18:30 – 20:00
TeamTrainer
Veld 1MC1Kelly / Manon
Veld 2MC2Tiffany
Veld 3JC2Leon
Veld 4MB2Gerwin
 
Woensdag
16:45 – 17:45
TeamTrainer
Veld 1Mini’s niveau 5 / 6 Minitrainers
Veld 2Mini’s niveau 5 / 6Minitrainers
Veld 3Mini’s niveau 5 / 6Minitrainers
Veld 4Mini’s niveau 5 / 6Minitrainers
 
Woensdag
18:30 – 20:00
TeamTrainer
Veld 1Dames 2Patrick
Veld 2Senioren tot 27 René
Veld 3Senioren tot 27René
Veld 4Senioren tot 27René
 

Vrij spelen

Voor alle leden en introducees is het mogelijk om een veld te reserveren om zelf een partijtje te spelen. Je speelt met een vaste groep van maximaal 4 personen waarbij alle combinaties (Dames/Heren/Jeugd) mogelijk is. Alle spelers dienen lid te zijn van VC-Castellum.

Wanneer: Op maandag en woensdag om 20.15 uur
Om te reserveren ga je naar de website van Beach Sport Alphen

Nieuws van de beach

Nieuws van de beach

Een toernooi op zaterdag 21 en zondag 22 mei en meld je aan voor de beachtrainingen vanaf maandag 23 mei!

Lees meer

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren