Pubquiz

Vrijdagavond 19 februari 2021 van 20:00 tot 22:30 organiseert VC-Castellum een online pubquiz! 
En omdat samenkomen in de kantine nu niet kan, organiseren wij, in samenwerking met Iquizzen, deze tweede editie digitaal.

Ben je goed in quizzen? Vind je het leuk andere volleybal vrienden (digitaal) te ontmoeten en denk jij daarbij de meeste algemene kennis in huis te hebben? Vorm dan een team met jezelf of 1, 2 of max. 3 andere personen (lid van VC Castellum en/of Vriendenclub of onze vrijwilligers).

Mocht je met meer spelers meespelen, doe dat dan conform de Corona maatregelen die gelden op die dag. Je kunt met meerdere spelers tegelijk spelen en bijv. contact houden via Whatsapp of een andere manier. Succes in ieder geval!

Hoe schrijf je in? Volg de link naar het inschrijfformulier. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. De quiz is mede mogelijk gemaakt door VC Castellum en de Castellum Vriendenclub.De teamcaptain krijgt op de dag zelf (vrijdag 19-2) een mail toegestuurd met alle benodigde informatie om deel te nemen aan de pubquiz.

Tot 19 februari as.!!

Castellum JA1 “You Kick Ass” (4)

Castellum JA1 “You Kick Ass” (4)

In ‘Castellum JA1 “You Kick Ass”’ doet Kjeld Werther verslag van het volleybal avontuur van JA1. Zo hoeft u geen bijzonder blok, scherpe service of adrenaline gevende aanval te missen!

Lees meer

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren