Weten jullie het nog? Op de fiets door de polder om geld te verdienen voor de club met als ultieme beloning de poffertjes bij de atletiekclub?

De rabobank is helaas gestopt met deze vorm van sponsoring maar we hebben ons wel aangemeld voor een nieuw initiatief, namelijk Rabo Club Support. Hiermee helpen ze clubs vooruit met kennis, netwerken en geld. Op 1 maart vond de eerste afspraak plaats met een deel van het nieuwe bestuur, commissieleden en spelers vanuit alle seniorenteams. Doel van deze afspraak was om onder leiding van Lutger Brenninkmeijer de hulpvraag aan de Rabobank scherp te krijgen. 

Met behulp van opdrachten en discussies werd al snel duidelijk: iedereen heeft dromen! 

  • groei van de vereniging
  • meer teams zodat iedereen op zijn/haar niveau kan trainen en competitie kan spelen
  • een sterke jeugdopleiding 
  • ieder team een trainer
  • een nieuwe zaal
  • meer sociale activiteiten
  • een toekomstvisie en een helder beleid. 

Realiteit is dat het bestuur alleen toekomt aan het blussen van brandjes door een steeds groter tekort aan vrijwilligers. Hierdoor moet tot nu toe veel dromen, dromen blijven…..

Aan het einde van de avond formuleerden we gezamenlijk de volgende hulpvraag: Kan de Rabo Club Support ons helpen met een visie en strategie en hoe we de leden meer kunnen betrekken bij de club?  

Wat gaat er nu verder gebeuren? 

Na deze eerste afspraak zet Lutger de aanvraag voor ondersteuning voor onze vereniging in gang. Na goedkeuring komt de werkgroep met de expert 1x per maand bijeen. Het hele traject duurt circa 1 tot 1,5 jaar.

Dromen verwezenlijken doen we samen!

De komende periode kunnen we elke hulp gebruiken die beschikbaar is. Wil jij meedenken in deze werkgroep? Wil jij straks concreet aan de slag met één van de actiepunten? Of misschien wil jij de vereniging op de been houden door een vacature in te vullen of een kleinere taak over te nemen! Wellicht wil jij je ergens in ontwikkelen of ben je al ergens heel goed in? Ook al is het maar een uurtje in de maand! 

Meld je dan vandaag nog aan

Clinic Avital Selinger

Clinic Avital Selinger

Op maandag 1 mei 2023 geeft Avital Selinger een clinic voor trainers en jeugdspelers in sporthal de Arena in Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren