Op 13 december overhandigde de Grote Club Actie coördinatoren een cheque met een record opbrengst van de Grote Club Actie aan de kersverse voorzitter. Alle mini’s die meer dan 25 loten verkochten zijn in het 🌞 gezet. JC1 heeft als team het meeste loten verkocht.
 
Iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat, bedankt!!! Jullie zijn toppers🤩
 
Grote Club Actie coordinatoren overhandigen check aan voorzitter VC-Castellum. Daarachter mini's die meer dan 25 loten hebben verkocht.
JC1 heeft de meeste loten verkocht als team in de jeugd.

Op 23 september is de Grote Club Actie gestart en kan je digitaal loten verkopen. Heb je geen persoonlijke link, (ver)koop dan hier je hier je lot.

We hebben het streefbedrag van €1000,- ruim behaald en ook zijn we over het bedrag van de opbrengst van vorig jaar heen. Dat is fantastisch!

En we gaan door, zouden we het dubbele bedrag van €2000 kunnen halen? Met de verhuizing in zicht, kan de club dat goed gebruiken.

Mini’s zijn de sterren!
De mini’s zijn de sterren van de lotenverkoop. Ze verkopen veel meer loten dan de rest. Er is wel steeds een wissel in het top verkopende team van de mini’s. Spannend, want ze kunnen hier een prijs mee winnen.

Ook de jeugd heeft een tandje bijgezet en lijkt JC1 mee te willen dingen naar het topteam! Lekker bezig, wat een enthousiastelingen, top! Helaas laten de senioren het nog wat liggen, kom op, jullie willen toch ook met trots van je bier en wijn kunnen genieten in de nieuwe kantine!

En weet je nog? Bij 25 loten krijg je een medaille en vergeet je bij 40 loten niet aan te melden op je persoonlijke pagina om kans te maken op de PlayStation 5!

Verkooptip!
Neem deze herfstvakantie, je boekje en code mee op vakantie om nog meer loten te verkopen. Of een verjaardag of dergelijke is ook gegarandeerd een succes om nog een lot te slijten aan je oom en tante en andere feestgangers die aanwezig zijn.

Enthousiasmeer je teamgenoten en koop gezamenlijk het superlot!
Als team koop je voor €150,- 50 loten. Extra voordeel voor onze club is dat we met elk verkocht superlot meedingen naar een extra geldbedrag van €5000,-!  Enthousiasmeer je teamgenoten en koop gezamenlijk het superlot. €120 direct voor Castelllum.

Inleveren boekjes 22 – 25 oktober

Als je loten hebt verkocht door de machtiging in het boekje in te vullen, dan willen de boekjes graag terugzien tussen 22 en 25 oktober in de week na de herfstvakantie. Geef ze af bij je trainer(ster), zodat wij deze boekjes administratief kunnen verwerken.

Online verkoop t/m 13 november

Als je alleen online loten hebt verkocht, hoef je het boekje niet in te leveren. Online verkoop, dus via de QR code, gaat door tot en met 13 november, om middennacht sluit de verkoop.

Succes met de laatste lootjes

Wij zijn erg benieuwd hoe hoog de meter gaat lopen! Hoe hoger de meter, hoe beter voor onze Club! 😊

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren