Sponsoring

Samenwerking, communicatie is essentieel in een teamsport als Volleybal. VC-Castellum biedt spelers van alle leeftijden de mogelijkheid om op eigen niveau te sporten en fit te blijven.

Basisschoolleerlingen werken met het CMV niveau om stapsgewijs de volleybaltechnieken te leren. Jeugd van 12 t/m 18 trainen en spelen in een jeugdteam met leeftijdgenoten. Spelers boven de 18 jaar kiezen voor een competitieteam of een recreantenteam.

Iedereen speelt en traint hierdoor op eigen niveau voor de gezelligheid of juist om kampioen te worden.

 * In deze volleybalclinic oefent u een uur onder begeleiding van een enthousiaste, gecertificeerde trainer van Castellum.

 

Naast teamsponsor is het ook mogelijk om clubsponsor te worden, een specifiek evenement te sponsoren of een wedstrijdbal te sponsoren.

Neem contact op met de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken!

Lansigt is teamsponsor van Heren 1

Lansigt wil bijdragen aan het realiseren van ambities en het ontwikkelen van nieuwe ambities om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijk welzijn.

WLTM is teamsponsor van MB1

WLTM is een makelaar in agrarisch vastgoed en vrijstaand wonen in het buitengebied. Vanaf dit seizoen zijn ze teamsponsor van MB1.

Naast onze vaste sponsors, zijn er ook bedrijven/personen die de club eenmalig helpen. De foto’s voor de website zijn bijvoorbeeld gemaakt tijdens een speciale avond die in beeld is gebracht door Robert en Martine Woord en de Clinic van Avital Selinger die in beeld is gebracht door Petra van Leeuwen.