Kampioen JA1 seizoen 2021/2022

Jongens A startte dit seizoen direct sterk onder leiding van een nieuwe trainer. Geen enkele wedstrijd werd tot nu toe uit handen gegeven. Het enthousiasme werd daarbij ook nog eens aangezwengeld door een eigen wedstrijdverslag met de titel “You kick ass”. Met nog 1 wedstrijd te gaan is het team al zeker van het kampioenschap.

Vorig jaar werd de competitie tot twee keer toe stilgelegd en konden ze maar heel kort in de zaal trainen. Wel heeft het jongensteam in deze periode zoveel mogelijk buiten door getraind. Bij de start van de competitie was het daarom niet alleen spannend of de hele competitie uitgespeeld kon worden, maar ook waar ze als team stonden. De teams uit de regio hadden elkaar immers al een hele tijd niet getroffen.

Op dit moment is het nog niet duidelijk of het team ook de laatste wedstrijd op 4 december kan spelen. Dit hangt af van het besluit van de volleybalbond begin deze week. De huldiging van het team door VC-Castellum en hun teamsponsor Lansigt accountants en belastingadviseurs vindt in aangepaste vorm plaats.

Het jongensteam mag het voorjaar in de 1e klasse uitkomen in de voorjaarscompetitie. Wil je de wedstrijdverslagen teruglezen, ga dan naar
www.vc-castellum.nl/youkickass.

Bekijk alle blogs

Volleybal iets voor jou?

Ontdek het in 3 gratis trainingen

Sponsoren